torstai 28. toukokuuta 2015

Valua vaille valmista.

En ole nyt halunnut ”tylsistyttää” teitä jokapäiväisillä pikku jutuilla, mitä raksalla on tehty. Mutta nyt voisin vähän koota, mitä on saatu aikaiseksi viime aikoina. Tällä hetkellä ollaan siinä vaiheessa, että perustukset ovat nyt valua vaille valmiit.


Elikkäs styroxien päälle vedettiin lämminvesiputket (Iso kiitos ystävällemme, joka on auttanut näissä LVI-hommissa!), kylmävesiputket oli laitettu jo styrokxien alle. Myös tarvittavat sähköjohdot käytiin vetämässä pohjiin.Sen jälkeen aseteltiin teräsverkot ja niiden päälle vielä lattialämmitysputket. Lattialämmitysputkien laitossa menikin vähän enemmän aikaa, kun oli ajateltu, koska joku kone oli mennyt rikki ja osa pitikin sitten kiinnittää käsin verkkoihin. 
Yllättävän paljon tavaraa noiden perustusten sisään tulee ja paljon kaikkea pikkusäätämistä pitänyt tehdä. Huom. itsehän olen vain käynyt katselemassa, miltä näyttää ja autellut sen mitä pystyy eli ei kovin raskasta ole ollut. Mutta mieheni on kyllä pitkää päivää tehnyt joka päivä. Tänään käytiin vielä viimeistelemässä pohjat valukuntoon ja mm. aseteltiin viemärit lattiatasoon.
                  Tässä kuvaa tulevasta teknisestä tilasta.


Huomenna siis valetaan lattia eli betonikerros tämän kaiken päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti