maanantai 11. toukokuuta 2015

Aloitus.

Olen 22-vuotias nainen Ylivieskasta. Muutin viime vuonna opiskeluideni päätyttyä takaisin kotipaikkakunnalleni. Tällä hetkellä asumme avomieheni kanssa remontoimassamme pienessä vuokrakaksiossa kaupungin keskustassa.


Meille on ollut selvää, että haluamme omistusasunnon ja että vuokralla asuminen on vain väliaikaista. Mieheni on ammatiltaan talonrakentaja, joten luonnollisesti oman talon rakentaminen on ollut ajatuksissamme. Toki olemme miettineet myös talon ostamista, mutta en usko, että löytäisimme meille sopivaa valmista taloa mistään. Satumme molemmat olemaan hyvin tarkkoja ja vaativia, mitä tulee asuntoihin ja sisustukseen.


2015 vuoden alussa sitten päätimme alkaa kunnolla suunnittelemaan oman talon rakentamista. Ja onhan tämä ollut ihan mahtavaa, kun on saanut suunnitella talosta juuri sellaisen itselle sopivan ja täydellisen! Ja nyt asiat ovat edenneet jo toteutusvaiheeseen. 


Mieheni työnantaja ehdotti minulle blogin kirjoittamista ja siitä se ajatus sitten lähti. Miksipä ei, kun nyt on ainakin aihetta kirjoittaa. Blogissa kerrotaan rakentamisen kaikista vaiheista, sillä mieheni tekee rakennustyöt itse. Tietysti blogissa käsitellään myös sisustamista, mikä oleellisesti liittyy tähän projektiin. Talostamme tulee tyyliltään näin lyhyesti kuvailtuna vaalea, valoisa ja skandinaavinen.Tervetuloa mukaan matkallemme!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti