perjantai 15. toukokuuta 2015

Talon valinta.

Aloitimme talon suunnittelun selailemalla valmiita talomalleja. Mieheni työpaikka on Talomyynti ja rakennuspalvelu V. Savolainen, joten tämän firman kautta tietysti hoidimme suunnittelut ja talotilauksen. Kaikki sujui aivan loistavasti ja helposti näiden osalta. Mieheni työnantajasta Vesasta oli paljon hyötyä myös tontinhankinnassa ja kaikissa muissa pikkujutuissa, joita ei itselle tullut mieleenkään. Vesalla on niin paljon kokemusta talon rakentamisesta, että hän kyllä osaa neuvoa joka asiassa.


Valitsimme talomalleista sellaisen, jossa oli vähiten muutettavaa. Silti muutoksia tuli paljon ja loppujen lopuksi talomme on aivan omanlaisensa. Ajatuksena oli saada talosta avara ja valoisa. Muutoksia tehdessä mietimme tietysti myös käytännöllisyyttä.


Halusimme talosta modernin ja selkeän. Päävärinä kaikissa valinnoissa on valkoinen. Muutimme talon katon mallin yhdensuunnan pulpetiksi, mikä luo heti modernin ilmeen ulkoapäin. Lisäksi ikkunat ovat korkeita ja olohuoneeseen tulee neljä jopa 2,8m korkuista ikkunaa ja lisäksi korotettu sisäkatto. Taakse tulee koko talon levyinen iso terassi, joka on puoliksi katettu. Ihanaa!               
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti