tiistai 2. kesäkuuta 2015

Talopaketti.

Olen ollut yllättynyt, kuinka nopeasti tontilla tapahtuu asioita. Tonttikauppamme varmistui 21.4. ja nyt 6 viikkoa myöhemmin tontilla on jo perustukset valmiina ja kaikki on muutenkin valmista talopaketin saapumista varten. Paljon on töitäkin tehty, mieheni oikeastaan päivittäin. Yllättävän paljon työvaiheita kuuluu näihin perustuksiin ja aluksi oli tietysti kaikkia paperihommiakin paljon ennen kuin työt aloitettiin. Silti kaikki on saatu tehtyä suunnitelmien mukaan. Tonttimme oli onneksi ”helppotöinen”, sillä mitään erityistä raivaamista ja kallion räjäyttelyä ei tarvinut tehdä. Tontti on peltomaalla, joten mitään yllätyksiä ei pohjan avauksessa tullut. 


 
               
 


Nopean etenemisen takia ei oikein itse meinaa pysyä perässä, että mitä kaikkea tapahtuu ja milloin. Pitääkin vain luottaa niihin, jotka osaa nää hommat. Mielestäni kaikki on mennyt hyvin, vaikka stressaaviakin hetkiä on ollut (ehkä juuri tietämättömyydestä johtuen). Isot kiitokset miehelleni, joka hoitaa aina kaikki asiat kuntoon ja osaa olla rauhallinen stressaavissa tilanteissa.




Tänään meille tuli yllärisoitto, että talopaketti toimitetaankin jo tänään!! Huomenna on luvassa koko päivä sadetta, joten olikin parempi, että paketti tuli jo nyt. Kävimme tontilla paketin saavuttua suojaamassa elementit ja puutavarat sateelta (ei ihan helppo homma kovassa tuulessa). Ja jännityksellä sitten vain odottelemme, että sää paranee torstaiksi, jotta pystytys voidaan aloittaa. Harmittaa kovasti, ettei sää nyt suosi meitä, mutta toivotaan parasta.


Ps. oli jo ihana käydä kurkistelemassa muovien alta seiniä ja ikkunoita!! En malta odottaa ne ulkoseinät nousevat paikoilleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti