maanantai 15. kesäkuuta 2015

Katto pään päällä.

Ihanaa. Enään ei tarvitse sateista välittää. Lauantaina saimme laitettua ihan oikean peltikatteen talomme päälle. Onneksi mieheni sai isänsä kaverikseen katon asentamiseen. Eihän siinä kauaa sitten mennytkään. Pellit oli tilattu Ruukilta ja ne käytiin edellisenä päivänä nosturilla nostelemassa valmiiksi katolle. Kuulemma oli helppo asentaa tämä kyseinen malli.





Katon väri oli todella mieluinen "yllätys" minulle, sillä mieheni oli tilannut kattopellit, enkä itse ollut edes nähnyt, millainen siitä tulee. Luotin kyllä mieheni mielipiteeseen tässä asiassa. Mutta tosiaan tämä on tällainen tumman harmaa MATTApintainen pelti. Ja se oli kyllä tosi hyvännäköinen, kun kävin kurkkimassa katon reunalta. Olin jotenkin kuvitellut, että siitä tulee kiiltävämpi, mutta tämä matta näyttikin aivan superhyvältä!



Itse olen keskittynyt edelleen maalaamiseen ja siivoamiseen. Niissä kyllä riittää tekemistä... Hirveä hinku saada nyt äkkiä talo ulkoapäin valmiiksi, harmi kun on kuitenkin niin vähän, missä itse pystyn auttamaan, kun ei oikein noita työkaluja tms. osaa käyttää...

Ajattelin myöhemmin tällä viikolla kirjoitella jo vähän sisustusjuttuakin. :) Hauskaa juhannusviikkoa kaikille! Meillä juhannus menee tietenkin raksalla, missäs muuallakaan.

2 kommenttia: