tiistai 23. kesäkuuta 2015

Sisustustyyli.

Yritän nyt selittää vähän minkälainen sisustustyylimme on, jotta voitte vähän paremmin kuvitella, minkälainen talostamme tulee. Yllättävän vaikea alkaa analysoimaan omaa tyyliä. Sillä itsellähän vain on tiettyjä asioita joista tykkää ja toisia joista ei. 


Kuitenkin jos luettelisin adjektiivejä tulevasta talostamme, ne olisivat ehkä: valkoinen, avara, valoisa, yksinkertainen, raikas ja kodikas, mutta kuitenkin moderni :D No lyhyesti sanottuna tykkään paljon trendeistä, joita nyt on pinnalla esim. skandinaavinen tyyli, mutta haluan kuitenkin tehdä oman näköistä, enkä vain kopioida suoraan muiden sisustuksia. Yleensä minulla on hyvin vahvat ja tarkat mielipiteet ja tiedän heti, mistä tykkään ja mistä en. Monet eivät edes ajattele niin pieniä yksityiskohtia kuin itse. Sitten on vielä tuo toinen puoliskoni, jolla on myös omat mielipiteensä. Onneksi ne sopivat yleensä aikalailla yhteen omieni kanssa. Ja joudumme tekemään vain pieniä kompromisseja ;)


Vaikka yleisesti tykkään, että talon yleisilme on valkoinen ja moderni, haluan että siellä on myös jotain "särmää" ja kontrastia, joka rikkoo kliinisyyden. Vaikka värejä ei olisikaan paljon, voi erialaisilla materiaaleilla ja kuvioilla kuitenkin lisätä kodikkuutta. 





Linie Desingin Asko Mixed -maton haluaisin olohuoneeseen    
   



Minulla ei nyt ollut aikaa etsiä inspiskuvia netistä. Mutta jatkossa näette sitten, minkälaisia valintoja tulemme tekemään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti