lauantai 6. kesäkuuta 2015

Sadepäivä.

Tänään sain maalailla ikkunoiden ja ovien pielilautoja. Niitä ei siis ole vielä kiinnitetty paikoilleen, jotta ne olisi helpompi maalata. Tein itselleni maalauspisteen talon sisäpuolelle vesisateen takia. Sitten vain radio päälle ja maalailemaan. Ihana, kun sai tehdä jotain oikeasti hyödyllistä tavallisen siivoamisen tai tavaroiden kantamisen sijaan. Sainkin maalailtua kaikki laudat (niitä oli varmaan yli sata), mutta menihän tuolla yli 10 tuntia tänään. Omalla tontilla on silti niin mukava tehdä hommia, että ei edes tunnu missään.




 


Raukka mieheni sen sijaan joutui työskentelemään pihalla sateessa. Hän laittoi talon etupuolelle koolaukset ja tuulensuojat uumaan (katon ja seinäelementtien välissä oleva tyhjä tila). Tuo sade kyllä vaikeuttaa nyt näitä ulkohommia.





Niin ärsyttävä tämä sää muutenkin. Olen ihan hysteerinen tuon talon kastumisen kanssa, kun se ei vielä ihan ”vedenpitävä” ole. Kuvittelen, että se homehtuu heti, jos yksikään vesipisara osuu siihen. Mieheni yrittää vakuuttaa, ettei näin ole. Ja olemmehan suojanneet kaikki tarvittavat paikat hyvin. Mutta olisi niin helpottavaa, kun sade loppuisi.


Huomenna kuitenkin vielä ilmeisesti sataa... Vaikka noihin säätiedotuksiin ei kyllä voi luottaa kun ne vaihtuvat koko ajan. Mutta huomenna jatkan maalailua sitten räystäänaluslautojen parissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti