maanantai 29. kesäkuuta 2015

Terassin lippa.

Ulkohommia ollaan edelleen tehty. Mieheni on saanut hurjasti tehtyä nyt kun on jäänyt lomalle. Takapuolella on nyt tehty tuota terassin ”lippaa” eli katetta. Ihan käsittämätöntä, miten mieheni on saanut yksin pystytettyä tuon koko katoksen.






Kun lippa on saatu valmiiksi, tehdään vielä tuo takaseinän panelointi loppuun ja sitten ikkunanpieli- ja räystäänaluslaudat ja maalaus. Sitten alkais ulkokuori olla valmis. Hoksasin tuossa äskettäin, että talon pystytyksestähän on vasta alle kuukausi, joten ollaan me aika paljon saatu aikaiseksi. Vielä en edes ajattele, mitä kaikkea sisällä pitää tehdä. Mennään vain päivä kerrallaan ja tehdään tämä ulkopuoli valmiiksi.



Itse olen edelleen maalaillut sään sallimissa rajoissa niin paljon kuin mahdollista. Sunnuntaina oli niin ihana sää, että piti jopa lähteä ostamaan aurinkovoidetta suojaksi, että pystyi olla pihalla. Ensimmäinen oikeasti lämmin päivä, ihanaa! Näitä lisää. Vähän jännittää, koska, seuraavaksi pitää laittaa kahdet telineet päälleikkäin, että saadaan nuo yläosat maalattua! En niin hirveästi noista korkeista paikoista välitä... Vasta olen tottunut yhdillä telineillä keikkumaan.


Edelleen on ollut mukavaa raksalla, eikä ole kyllä yhtään kaduttanut, että alettiin rakentamaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti