keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Pintoja.

Tuleva laminaatti
Suihkuseinän laatta



Nyt on ihana vaihe raksalla, kun koko ajan tapahtuu näkyvää muutosta ja alkaa jo näyttämään valmiilta. Nyt siis laitetaan pintamateriaaleja paikoilleen pikku hiljaa. Makuuhuoneisiin on laitettu jo laminaatit, pikkuvessaan laatat ja pesuhuone ja kodari ovat vesieristetty ja odottavat laattoja.


Seinät ja katot on maalattu, kuten aiemmin jo kerroin. Mutta nyt kun maali on kuivunut, on osa nurkista alkanut halkeilemaan! Aivan kamalaa... Mies ei taas ollut yhtään huolissaan tästäkään ja minä olen tietysti ihan paniikissa. Tottakai maalarit tulevat korjaamaan jälkensä, mutta silti pelottaa, että pysyvätkö ne sitten kunnossa sen korjauksen jälkeenkään. No odotellaan nyt, että kaikki pinnat kunnolla kuivuvat ja katsotaan kuinka moni nurkka vielä repeää, sitten vasta maalataan uudestaan.


Lisäksi ahdistaa vähän ajatella, kuinka paljon pitäisi hankkia kaikkea tavaraa. Kun ei voi olla varma, jos sitten kohta löytyykin jotain parempaa tai halvempaa. Mutta onhan tässä nyt jahkailtu aika kauan kaikkia hankintoja eli täytyy vain uskaltaa tehdä lopulliset päätökset. Näin joulun jälkeen on vielä hyvät tarjouksetkin kaupoissa. Huonekalut käytiinkin jo tilaamassa Maskusta! Harkinnan alla on tällä hetkellä päällimmäisenä kodinkoneet.



Laminaatti  asennettuna makuuhuoneeseen


Sähköasentaja kävi laittamassa jo spotit olohuoneen ja keittiön kattoon. Niistä tuli niin hienot, että en kestä! Ja nuo ikkunat on niin hienot nyt maalauksen jälkeen! 


Pikkuvessan laatta, ei vielä saumattu

2 kommenttia:

  1. Voi että näyttää hyvältä! Tuntuu että kohta siellä on kaikki valmista. Ja voin niin kuvitella sun panikoimiset :) Pitää tulla käymään. :) Terveisiä! -Minna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minna! On kyllä hauskaa nähä kun omat suunnitelmat toteutuu :) Tule pian käymään!

      Poista