perjantai 4. joulukuuta 2015

Pikku ongelmia.

Nyt, kun noita sisustusjuttuja on aktiivisesti alettu miettimään, törmään koko ajan muutamaan ongelmakohtaan, joille en keksi ratkaisua. Koko ajan siirrän näiden päätösten tekemistä eteenpäin ja palaan niihin uudelleen ja uudelleen. 

Ensimmäinen ja isoin ongelma on verhot! Kun meillä on nuo niin ihanat ja isot ikkunat, myös makuuhuoneissa, enkä välttämättä halua sellaisia sivuverhoja ollenkaan niihin. Makuuhuoneissa on vielä ison ikkunan vieressä pienempi ikkuna, joten sellaista sivuverhoa siihen ei oikein voi laittaa, kun ei tiedä kumpaan reunaan sen laittaisi. Verhot ei kyllä ole minulle tärkeät siinä mielessä, että ne jotenkin ratkaisisivat sisustuksen, sillä tykkään vain valkoisista verhoista. En myöskään halua sälekaihtimia "pilaamaan" noita ihania ikkunoita, mutta täytyyhän niihin jotain suojaa saada. Olen ajatellut rulla/laskosverhoja, makuuhuoneisiin pimentävät ja olohuoneeseen sellaiset valonläpäisevät. Mutta nyt en ole mistään löytänyt tarpeeksi pitkiä verhoja, että niillä saisi koko ikkunan tarvittaessa peitettyä. Makuuhuoneiden ikkunat ovat 2,1m korkeat ja olohuoneen 2,8m. Onko lukijoilla tietoa, mistä saisi näin pitkiä rulla/laskosverhoja? :)


Lisäksi ruokapöydän tuolit ovat ongelma!! Pöytä on jo päätetty, mutta tuolit... Vaihtoehtoja on nyt aivan liikaa. Meillä on tällä hetkellä vanhat pinnatuolit (mustat, joissa puunvärinen istuinosa) ja tykkään niistä tosi paljon, mutta niitä ei kuitenkaan ole tarpeeksi. Aluksi ajateltiin, että laitettais pöydän toiselle puolelle valkoinen penkki ja toiselle puolelle nuo vanhat tuolit... No se penkki, mikä sopisi meidän tulevaan pöytään, on kuitenkin älyttömän kallis, eikä varmaan raaskita sitä ostaa. Ja sitten mieheni alkoi epäröimään vielä noita vanhojen tuolien käyttöäkin.. Mietittiin sitten, jos ostettaisiin valkoiset pinnatuolit. No tästä pidemmälle ei olla päästy... Apua.


No sitten olen miettinyt myös keittiötä, kun sinne ei tule yläkaappeja, en tiedä minne laitetaan mikro. Yleensähän sen voi sijoittaa yläkaappien yhteyteen. Mutta nyt se täytynee laittaa vain tasolle, mutta se kyllä pilaa yleisilmeen.


En ole myöskään keksinyt minkälaisen valaisimen haluan meidän makuuhuoneeseen. Muiden huoneiden valaisimet on ollut helppo valita, mutta tätä en vain keksi. 
 



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti