keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Pikkujuttuja.


Oi tällä viikolla mieheni oli ottanut siniset muovit pois ikkunoiden edestä eka kertaa! Muuttui taas niin paljon tuo tila. Ja nyt sen tajusikin oikein, että miksi me näin isot ikkunat tänne laitettiin! Aivan ihanat näkymät ikkunoista, vielä sattui aurinkokin paistamaan, kun kävin katselemassa.




Raksalla on nyt tehty kaikkia pikku viimeistelyjuttuja noihin väliseiniin. Ikkunanpieliin laitettiin tuota samaa seinälevyä ja se tasoitetaan ja maalaataan kuten seinätkin, mitään listoja ikkuinoiden reinoille ei tule. Tämä oli taas sellainen vau-elämys itselleni, kun en tiennyt, että näinkin voi tehdä. Onhan se siistimmän ja modernimman näköinen kun ei turhia listoja ole. 



Ikkunanpielet


Pesuhuoneen seinät tasoitettiin myös viime viikolla.
 

Viime viikolla käytiin myös kaupoissa katselemassa erilaisia huonekaluvaihtoehtoja. Teimme laudoista huonekalujen kokoisia laatikoita ja sovittelimme sitten minkäkokoisia asioita tuonne taloon mahtuu. Ja mahtuuhan sinne vaikka mitä. Auttoi hyvin hahmottamaan tilan kokoa. Ihanaa vihdoin miettiä oikeasti näitä sisustusjuttuja. Ihan hurja matka on kyllä kuljettu tähän mennessä ja välillä unohtuu sekin, mitä tässä oikein ollaan tekemässä, eli kotia itsellemme. Mutta sisustusjuttuja miettiessä se aina konkretisoituu, että joskus me asutaan täällä. Mieheni on tehnyt niin paljon töitä tämän eteen, että huh huh.





 Pahoittelut pimeällä otetuista kuvista, mutta en kerkeä yleensä valoisan aikaan käymään raksalla.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti