perjantai 4. joulukuuta 2015

Huonekalu mietintöjä.

Käytiin tosiaan viime viikolla kiertelemässä huonekaluliikkeitä. Oikeastaan kävimme vain Maskussa ja Askossa. Uuteen taloon täytyy hankkia paljon uusia huonekaluja, ainakin sohva, ruokailuryhmä, sänky, tv-taso, työpöytä jne. Tv-tason ja työpöydän ostamme tod.näk. Ikeasta.


Haluamme vaaleanharmaan kulmasohvan. Sopiva löytyikin Askosta, meillä on samantyylinen tälläkin hetkellä, mutta pienempi ja valkoinen. Maskusta löydettiin myös sohva, josta sai muokattua melkein samanlaisen, joten ei olla vielä päätetty, kumpi otetaan. 



HARVEST-kulmasohva Harvest-kulmasohva oikea. Kangas: Surprise vaaleanharmaa
Harvest kulmasohva, Asko
Vihdoin löytyi myös oikeanlainen ruokapöytä, Maskusta. Siellä oli itseasiassa kaksikin samantyylistä. Ja nyt meidän pitäisi päättää ostetaanko Airisto 90x180, Retro 100x200 vai sitten tilataanko netistä se Rowicon pöytä 90x190, josta aiemmin mainitsin. Näissä lähinnä nuo koko- ja hintaerot, ulkonäkö aika sama kaikissa. Mutta ihana, että löytyi tällaisia.

Airisto ruokapöytä, Masku



Sänkyjäkin testailtiin jo, mutta sitäkään ei vielä osattu päättää. 160x200 kokoinen varmaan ostetaan kuitenkin, niin jää huoneeseen enemmän tilaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti