lauantai 12. joulukuuta 2015

Maalaukseen valmistautuminen.

Tää viikko on ollut hirveä. Oon ollu tosi väsynyt ja pää- ja selkäkipujen kourissa koko viikon. Sen lisäks raksalla on ollut kova kiire, kun kaikki piti saada valmiiksi ennen maalareiden tuloa. Maalareiden piti tulla alunperin keskiviikkona. Ja meidän piti todella kiirehtiä, että saatiin kaikki valmiiksi sitä varten. Mutta sitten he eivät päässeetkään keskiviikkona, eikä edes torstaina... loppujen lopuksi he aloittavatkin vasta ensi maanantaina. Huoh, mun pää ei kestä yhtään tällasta säätöä. Nyt oikein tajuan, että onneksi ollaan itse rakennettu, niin ei ole tarvinnut olla riippuvainen muista tekijöistä vaan saanut tehdä omaa tahtia.




Ikkunoista piti irrottaa sisäosat, jotta ikkunoiden pielet saadaan mahdollisimman hyvin maalattua (kun ikkunalistoja ei tule). Ne on nyt säilössä tuolla pesuhuoneessa. Olohuoneen isoja ikkunoita ei tietenkään irrottettu, koska ne on sellaiset, ettei niitä edes saisi irti.
 



Eiköhän tämä tästä ala taas sujumaan. Nyt odotellaan, että maalaukset on valmiita. Maalauksen aikana nyt ei hirveästi voi mitään tehdä, paitsi saunaa ja jotain ilmastointijuttuja. 

Voisikin ensi viikolla yrittää saada päätettyä ja tilattua kaikki sisustusjutut. Meidän pikkukämppä alkaa pikkuhiljaa täyttymään kaikenlaisista pahvilaatikoista, kun ollaan jo tilailtu joitain juttuja (kuten valaisimia ja joitain elektroniikkatavaroita). Vielä suurin osa huonekaluista on kuitenkin tilaamatta, kun ei osata päättää, mitä halutaan. Eikä miehelläni ole ollut aikaakaan miettiä näitä juttuja. Jospa ensi viikolla sitten.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti