tiistai 5. tammikuuta 2016

Lumisauna.

Nyt ollaan päätetty, mistä hommataan saunan paneelit ja lauteet. Elikkäs ne tulee Lumisaunat Oy -nimiseltä firmalta. Saadaan samasta paikasta sitten "lasiseinä+ovi" saunan ja pesuhuoneen väliin sekä pesuhuoneen ja "vessan" väliin. 


En ole tainnut kirjoitella sen enempää millainen saunasta ja pesuhuoneesta on tulossa. Vaikea sanoin selittää, mutta yritän yksinkertaisesti. Saunaan tulee yksi iso alalaude, jonka keskelle tulee kiuas, sitten molemmin puolin tulee ylälauteiksi yksinkertaiset "penkit". Nyt valittiin paneeliksi seiniin ja kattoon 185mm (radiata) lauta eli se on leveä. Sitten lauteiksi käytännön syistä 140mm lauta (leveämpi ilmeisesti saattaisi halkeilla helpommin). Kiukaan takana olevalle seinälle tulee pieni osio samaa valkoista laattaa, mitä on pesuhuoneessakin. Sitten koko pesuhuoneeseen päin oleva seinä tulee kirkasta lasia ja siihen tietysti lasinen ovi.


Pesuhuoneeseen tulee sitä valkoista kiiltävää 30x60 laattaa, paitsi suihkuseinä tulee sellaista kuvioitua valkoista laattaa. Sittenhän pesuhuoneessa on "syvennys", johon tulee pieni vessa. Siihen väliinkin ajateltiin laittaa lasiseinä ja ovi. Kirkas lasihan ei mitään yksityisyyttä anna vessalle, mutta on kiva, että se on kunnolla erillinen tila.   


Sauna tällä hetkellä

Suihkuseinän laatta

Khh:n lattia, samaa myös pesuhuoneessa ja saunassa


Pohjapiirustus (saunan lauteet kyllä väärin tässä)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti