maanantai 11. tammikuuta 2016

Kalusteet.

Viime viikolla haettiin kalusteet ja niitähän ei otettu asennettuna vaan mieheni laittaa ne itse paikoilleen. Hyvin on päästy jo alkuun, makuuhuoneisiin ja kodinhoitohuoneeseen saatiinkin jo kaapit paikoilleen. 

Pieniä ongelmiakin toimituksessa oli sillä siitä puuttui ainakin khh taso... Sanoin ainakin siksi, että ei olla vielä keittiön osalta tarkasti katsottu tuliko kaikki mukana, sen huomaa sitten, kun alkaa kokoamaan. Ollaan muuten tilattu jo keittiön saarekkeen betonitasoa varten tarvikkeet, joten sen pystyy tekemään sitten heti, kun saadaan koottua se saareke. 

Keittiön kaapinoviakaan ei vielä ole saatu, vaan ne tulevat jälkitoimituksena, mutta tämä tiedetiinkin jo etukäteen. Onneksi työt eivät sen takia jumita kuitenkaan, sillä tuolla pystyy tekemään niin paljon muutakin kaapinovia odotellessa. Tällä hetkellä laatoitetaan pesuhuoneen seiniä, jonka jälkeen vasta kootaan keittiö. En malta odottaa! Ps. pesuhuoneen suihkuseinästä tuli aivan ihana! Laitan kuvia, sitten kun on saumatkin laitettu.

Keittiökalusteet vielä pakkauksissaan olohuoneessa

Kodinhoitohuoneen kalusteita

Vessan kalusteiden runkoja


Työhuoneen vaatekaapit asennettuna syvennyksessään
 
Eteisen peilikaappi

Tässä vielä kuva eteisen valaisimista

Nuo eteisen valaisimet on niin kivat ja sopii kuin valettu tähän taloon, näitä valaisimia tulee myös keittiöön ja kodinhoitohuoneeseen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti