lauantai 23. tammikuuta 2016

Koko ajan valmiimpaa.

En nyt ole jokaisesti pikkujutusta muistanut varmaan laittaa tänne, kun taas tapahtuu niin paljon pikkujuttuja koko ajan. Mm. laitettu sokkelilevyt ja vetimet kalusteisiin sekä ovet paikoilleen ja listat niiden ympärille, tv-taso koottu ja kiinnitetty seinään ja myös laminaattilattia ja listatkin on nyt asennettu joka paikkaan.

Nyt on menneillään betonitason valu! Jännittävää nähdä millainen siitä tulee :) 


Vaatekaapin ovet

Tähän tulee "työpöytä"/hyllyt

Kodinhoitohuoneen kaapit

Ovet ja Bestå-tv-taso

Pesuhuoneen ovi

Wc tällä hetkellä

Keittiö, betonivalu kesken


Saunan toimitusta odotellaan vielä sekä vessan ja khh:n tasoja. Lisäks betonivalutarvike -tilauksesta puuttui viimeistelyyn tarvittava suoja-aine, sekin tuli jälkitoimituksena.

Keittiön "välitilaan" emme ole keksineet vielä mitään, joten sen annetaan nyt olla vain sellaisenaan, kunnes keksitään siihen jotain kivaa. 

Olohuoneeseen tuleva Linie Desingin mattto ja ikkunoihin tulevat rullaverhot ovat vielä tilaamatta. Muut tällä hetkellä tarpeelliset jutut on jo tilattu. Ajattelin, että laitan aluksi vain välttämättömät tavarat paikoilleen ja sitten pikkuhiljaa alan sisustamaan pienempiä yksityiskohtia. 


Meidän pitäisi saada nyt muutamassa viikossa kaikki valmiiksi, jotta talossa voidaan pitää esittely helmikuussa Ylivieskan rakenna-sisusta-asu-messujen aikaan, eli sinne voi tulla sitten paikan päälle katselemaan, mitä ollaan saatu aikaiseksi :) Kiirehän tässä on ollut sitä tavoiteltaessa, mutta nyt alkaa näyttää jo mahdolliselta, kun mies on tehnyt niin ahkerasti töitä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti