lauantai 15. elokuuta 2015

Asuntomessut.

Pahoittelut tästä postauksen viivästymisestä, lomalla aivot kävivät vähän hitaalla muutenkin ja nyt töihin palattua on ollut niin kiire, ettei ehdi edes ajattelemaan blogia. Mutta nyt vihdoin kirjoittelen asuntomessujen tämän vuoden annista. 


Käytiin siis Prahan reissun jälkeen Vantaalla asuntomessuilla. Oli keskiviikko ja mentiin heti aamusta, joten saatiin aikalailla rauhassa kierrellä, mikä oli tietysti mukavaa. Yleisesti tykkäsin asuntomessualueesta. Minua viehättää aina uudet asutusalueet, jossa on hienoja taloja ja laitetut pihat. Joitakin voi ahdistaa, kuinka lähekkäin toisiaan talot ovat, mutta ei minua. 







Betonia oli käytetty yllättävän paljon messutaloissa, kaikissa eri muodoissa: lattioissa, seinissä, portaissa ja esim. huonekaluissa. Ja minun silmääni nämä betonipinnat ovat kyllä niin hienoja! Tekevät niin kivan rouhean tunnelman taloon. Varsinaista betonitasoa ei tainnut olla missään keittiössä, mutta betoninnäköisiä tasoja kyllä oli. Vahvistui kyllä entisestään ajatus siitä, että meille tulee sellainen. Muita betonipintoja meille ei ole suunnitelmissä, mutta pesuhuoneiden ja eteisen lattialaatat ollaan ajateltu laittaa aikalailla betoninvärisiksi.











Kuten jo aiemmin sanoin, tarkkailin taloissa erityisesti liesituulettimia. Niitähän olikin monenlaisia. Mutta tietty selkeys kyllä tuli itselle siitä, millainen olisi hyvä vaihtoehto ja mihin on varaa. 




Liesituuletin katossa

Liesituuletin lieden keskellä


Valkoinen yksinkertainen

Liesituuletin lieden takana, tämän saa laskettua tuonne tason sisään piiloon

Tässä vielä yksi erilainen

Näistähän nuo hienoimmat kattoon kiinnitettävät ovat tosi kalliita, eivätkä mahdu meidän budjettiin. Tuota tasosta nousevaa taas sanottiin vähän tehottomaksi. Lieden keskellä oleva on jotenkin mielestäni liian häiritsevä siinä ruokaa laittaessa (ei tosin käyttökokemusta ole). Päätettiin, että tuollainen valkoinen pyöreä malli sopisi varmasti meille aika hyvin. Katsellaan vielä... 


Laitanpa tähän vielä lempparikuvia...















En tietenkään mitään kopioisi suoraan, mutta näissä kuvissa on kivaa tunnelmaa ja joitain asioita, mistä pidän. Saatanpa myöhemminkin palata näihin asuntomessukuviin vielä uudestaan. Niitä tuli otettua niin paljon, ettei kaikkea voi tähän laittaa :) Huomenna kerron tämän hetken kuulumiset :)







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti