tiistai 2. helmikuuta 2016

Viime hetken tuskailut.

Nyt on raksalla sellainen tilanne, että tavallaan kaikki on valmista, mutta tavallaan on vielä tekemättä vaikka mitä. Aika paljon riippuu nyt tavaroiden toimituksista ja muista ihmisistä, että kuinka nopeasti saadaan valmista. Lisäksi mieheni sairastui nyt flunssakuumeeseen (vaikuttaa vähän influenssalta), joten se hidastaa tahtia tietenkin. Tarkoitus oli, että tällä viikolla saataisiin valmiiksi ja olenkin jo siivoustalkoot järkännyt ylihuomiseksi, mutta katsotaan nyt, miten tämä etenee.

Vielä sähkömiehen ja putkimiehen pitäisi käydä asentamassa kodinkoneet ja hanat ja pöntöt jne. Ja wc:n ja khh:n tasoja sekä vaatehuoneen liukuovea odotellaan vielä, ainiin ja saunanlauteita. Huomenna pitäisi siis tapahtua paljon. Uudet huonekalutkin piti tulla tällä viikolla, mutta vielä ei ole kuulunut niistä mitään. 

Jännittää ja vähän pelottaa, että mitä tästä tulee. Itse olisin jo valmis siivoamaan ja laittamaan kaikki valmiiksi, mutta ei ole minun käsissäni tämä homma nyt. Toivotaan, että mies paranee nopeasti, on hän onneksi pysynyt nyt pois raksalta ja malttanut sairastaa rauhassa. Ps. Saunan paneloinnista tuli tosi ihana, kerron siitä lisää myöhemmin. 


2 kommenttia:

  1. Tuo saunan panelointi on kyllä upea! Juuri sellaisesta unelmoidaan meidänkin tulevaan taloon. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Se on kyllä ihana. Voin kyllä suositella, lopputulos on niin selkeä. Sopii hyvin myös pesuhuoneen kattomateriaaliksi.

      Poista