perjantai 12. helmikuuta 2016

Valmis esittelyä varten.

Viimeiset pari viikkoa ovat meillä menneet sairastellessa. Ja siksi bloggaaminen on jäänyt taka-alalle. Pahoittelut siitä. Mukava silti nähdä, että lukijoita riittää ♥ 

Raksalla tai oikeastaan talolla asiat ovat sairastelusta huolimatta edenneet mukavasti ja ollaan pysytty aikataulussa eli talo on nyt valmis taloesittelyä varten!! 

Sauna tehtiin loppuun ja siitä tulikin aivan upea! Myös sähkö- ja putkijutut saatiin valmiiksi. En edes muista, mitä kaikkia muita pikkujuttuja tässä loppuvaiheessa on tehty, mutta pääasia, että valmista tuli! Siivousurakka oli massiivinen, mutta sain onneksi apuja siihen perheeltäni.

Haen tänään paremman kameran anoppilasta ja otan sitten kuvia koko talosta!


Tervetuloa nyt viikonloppuna 13.-14.2 klo. 10-16 katselemaan taloamme paikan päälle! ♥

5 kommenttia:

 1. Kävimme eilen tutustumassa kotiinne. Aivan ihanan valoisa suurten ikkunoiden ansiosta :) Pesutilat ja sauna wau.
  Onnea uuteen kotiin =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Mukava kuulla, että toisetkin tykkää :) kiva, kun kävitte!

   Poista
 2. Hei, Mekin kävimme tutustumassa kotiinne eilen ja ihastuimme kovin. Todella hieno ja valoisa koti teillä! Pidimme erityisesti isoista ikkunoista ja talon pohjaratkaisusta. Iso kiitos, että tälläisia mahdollisuuksia järjestetään.

  VastaaPoista
 3. Onnea uuteen kotiin!:) Upean valoisa ja avara koti teillä, etenkin olohuoneen suuret ikkunat, keittiön betonitaso ja sauna ihastuttivat paikan päällä. Paljon sai ideoita omaan tulevaan taloprojektiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! Ihana, jos ideoita tarttui mukaankin :) tsemppiä taloprojektiinne!

   Poista