keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Väliseinät.

Väliseiniä ilmestyy koko ajan lisää. On niin hämmentävä käydä nyt raksalla, kun se muuttuu koko ajan. Ja aivan uskomatonta kävellä noissa huoneissa, mitä on vain voinut kuvitella tähän mennessä. Ja itseasiassa joka huone tuntuu isommalta kuin, miltä ne näyttivät lattiaan piirrettynä. 

Kylppärin seinät tehtiin kiviharkoista ja muut seinät ihan puutavarasta. Kaikki seinät on jo pystyssä, mutta levytetty vain toiselta puolelta. Tällä viikolla pitäisi sähköt käydä vetämässä seiniin, ja sen jälkeen niihin laitetaan vielä villat ja levyt toiselle puolellekin. 



Aivan hirveitä kuvia tulee, kun pimeällä ottaa kännykällä, mutta pakko oli vähän vilauttaa, miltä täällä näyttää.


Keittiön ja kodinhoitohuoneen välistä seinää oli jouduttu siirtämään 10cm keittiöön päin! Kun kuulin siitä se tuntui maailmanlopulta, sillä keittiö ei muutenkaan hirveän iso ole... Nyt kun olen vähän rauhoittunut, niin ei se oikeastaan haittaa. En oli sitä varmaan edes huomannut, jos mieheni ei olisi sanonut. En oikein edes tiedä, miksi sitä piti siirtää, tai siis mieheni ei kovin lahjakkaasti osannut sitä selittää... :D 




Luin tässä juuri muita raksablogeja, tajusin taas, että voisi tulla niin paljon isompiakin vastoinkäymisiä eteen. Tai voihan niitä vieläkin tulla, mutta vähällä ollaan päästy tähän mennessä. Ja eipä mistään pikku takapakeista tule tännekään kirjoiteltua, yleensä ne ovat jo unohtuneet siihen mennessä, kun alkaa kirjoittamaan. Eli voi tulla sellainen kuva, että kaikki on vain ruusuilla tanssimista, vaikka ei se aivan niinkään ole. Reagoin kyllä aina panikoiden, jos kaikki ei mene niinkuin olen omassa perfektionisti päässäni ajatellut :D Mutta myöhemmin aina tajuaa, että ei ne mitään isoja juttuja ole. Tässä on kyllä oppinut pikku hiljaa ottamaan vähän rennommin.



Harmittaa, kun en ole kerennyt sisustusjuttuja miettiä, enkä kirjoitella. Aivan kamala kiire ollut töissä ja kaikki vapaa-aika menee kotihommissa. Mutta nyt niitä täytyy jo tosissaan alkaa miettimäänkin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti